FAIL (the browser should render some flash content, not this).
A Magyar Kertépítõ Kft 2005. év elején alakult, a magas szintû szakmai tudás, a tisztességes üzletvitel és a korrekt pénzügyi magatartás alapvetõ igényével. Családias kisvállalkozásként induló cégünk az elmúlt évek alatt stabil gazdálkodású, folyamatos fejlõdést mutató, elismert vállalkozássá fejlõdött a hazai építõipari szakmán belül. Tevékenységi körünk felöleli a kertépítészet minden szegmensét a hagyományos, és a tetõkerti kivitelezés szintjén is.
Valamennyi felelõs munkakörben dolgozó munkatársunk megfelelõ végzettséggel és többéves tapasztalattal rendelkezik a kertépítészet terén. Rendelkezésre álló technikai eszközeink hozzásegítenek a gyors, pontos, I. osztályú minõségû munkavégzéshez. A gyorsan változó piaci feltételekhez versenyképes árainkkal, reális rövid határidõkkel és korrekt magatartásunkkal alkalmazkodunk.
Reményeink szerint eredményes gazdálkodásunk, növekvõ pénzügyi mutatóink, munkával való ellátottságunk a biztosíték arra, hogy Társaságunk az elkövetkezõ években is töretlen fejlõdéssel hozzájárulhat egy-egy település fejlesztéséhez.

Magyar Kertépítõ Kft
Cím: 1118 Budapest, Budaörsi út 4-18/b
Tel:  466-7778 | Fax:  279-0181
Email: kozpont@magyarkertepito.hu

Honlapok késztése, Webdesign, Webes megoldások - TotalStudio | www.totalstudio.hu